Nyhetsbrev Oktober 2017
Låt oss inleda denna höst med en rad spännande nyheter. Vi utvecklar ständigt våra produkter och i detta nyhetsbrev tar vi en titt på några av funktionerna som kommer med senaste uppdateringen av Nettailer. Allt för att höja din Nettailer-upplevelse.
HTTPS certifikat till Nettailer-kunder
Säkerhet är något som vi värdesätter högt på Netset. Inom kort kommer vi därför kunna erbjuda en tryggare e-handel med Let's Encrypt till alla våra Nettailer-kunder. Let's Encrypt fungerar genom att en s.k. certificate management agent installeras. Denna kan därefter helt automatiskt begära, förnya samt återkalla certifikat. Ett tryggare och smidigare sätt att hantera certifikat helt enkelt.
Bättre överblick av pris och lagersaldo i Order Editor


Se pris och lagersaldo i rullgardins-menyn för distributörer under vyn Orderrader. En funktion som förenklar orderhanteringen.

Logga in som kund är nu enklare i frontend

Administrering av kunders konton har aldrig varit enklare. Logga in som önskad kund direkt i frontend genom att välja från en lista med tillgängliga kunder.
Utvalda uppdateringar

Se vilken inköpsorder som en säljorder är kopplad till. Säljordernummer visas i en separat kolumn för bättre överblick av inköpsordrar.

Det är nu smidigare än någonsin att söka efter en order i backend. Fyll i önskat ordernummer så hittar systemet din order oberoende av vald orderstatus.

Distributörer som genomgått namnbyte kommer att uppdateras med sina nya, korrekta namn.

Fler nyheter ligger under utveckling, alla för att höja din Nettailer-upplevelse så håll utkik efter nästa nyhetsbrev.

Vi uppdaterar och utvecklar ständigt våra produkter för att ge dig bästa möjliga Nettailer-upplevelse. Dina tankar är därför ytterst värdefulla för oss. Vi finns här för att hjälpa dig med din Nettailer, tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.
support@netset.se
+46 (0)8 705 79 00
 
Köpenhamn   |   London
Netset AB
www.netset.com

Malmö   |  Stockholm   |
  
Avregistrera dig från våra nyhetsbrev